Particulier

Duurzaam onderhoud in Utrecht

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt zeker voor het onderhoud van uw woning. Uiteindelijk zal regelmatig onderhoud u een hoop renovatiekosten besparen: een waardevolle investering dus. 


Door de jaren heen heeft Buterbouw BV uit Utrecht een schat aan kennis en ervaring opgedaan met talloze verbouwingen. Of het nu gaat om de volledige installatie van keukens en sanitaire voorzieningen of bijvoorbeeld het timmerwerk voor kozijnen, trappen, wanden en vloeren. Nieuwbouw van de grond af, verbouwingen en renovaties: het bedrijf is zeer allround en werkt altijd met duurzame materialen en producten. Zelfs de aanleg van elektra, leidingwerk en het onderhoud van goten, daken en gevels behoren tot de dagelijkse werkzaamheden.

Contact opnemen
calculatie buterbouw b.v.

Waarom u op Buterbouw BV kunt vertrouwen

Het perfecte eindresultaat bereikt men door een combinatie van factoren. Een offerte moet helder zijn met een vooraf inzichtelijk gemaakt kostenplaatje. Werk dient netjes uitgevoerd te worden door deskundige en betrouwbare vakmensen. En lijnen moeten kort zijn. U moet te allen tijde een herkenbaar aanspreekpunt hebben als het gaat om de verbouwing. 


Zo kijken we tegen verbouw, nieuwbouw en renovatie aan. Het motto luidt: 'doen wat we beloven’. Dat is wat u kunt verwachten, nu en in de toekomst.

duurzaam onderhoud utrecht

Een overzicht van de werkzaamheden

  • Timmerwerk 
  • Schilderwerk 
  • Stucwerk 
  • Loodgieterswerk 
  • Installatiewerk 
  • Elektrawerk